Over F♦A♦A♦M

Bij FAAM kunt u terecht voor Advies, Advocatuur en Mediation. De rode draad binnen mijn praktijk zijn Familierelaties; vandaar FAAM.
Omdat FAAM   kwaliteit wil bieden beperkt zij zich daarbij tot de rechtsgebieden waarin ik me in de afgelopen 25 jaar steeds verder heb gespecialiseerd.  
Betreft uw vraag/probleem een rechtsgebied waarin FAAM zich niet heeft gespecialiseerd neem ook dan gerust contact op. k denk graag met u mee en kan u wellicht doorverwijzen naar een ter zake deskundige.  

De eerste 30 minuten van het eerste contact is  gratis en vrijblijvend. Duren de werkzaamheden langer dan kan ik u vooraf een schatting geven van de te verwachten werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande kosten. 

Mariette Lhoëst

Mariette Lhoëst is in Leiden afgestudeerd, studierichting Nederlands recht met als specialisaties het familierecht en het verbintenissenrecht. Tijdens haar rechtenstudie was zij meerdere jaren actief voor de Leidse Rechtswinkel en tevens voorzitter van de sectie Arbeidsrecht aldaar.  

 

In Tilburg voltooide zij de postdoctorale opleiding belastingrecht.  

In 1995 werd zij lid van het Nederlands Mediation Instituut, thans Mediators federatie Nederland (MfN). Zij volgde sindsdien meerdere cursussen op het gebied van mediation / conflictbemiddeling en is Register Mediator. 
 
Bijna 12,5 jaar is zij werkzaam geweest als jurist/fiscalist bij ABAB accountants- en adviseurs. Zij adviseerde, publiceerde en gaf vele lezingen onder meer op het gebied van het familie- en erfrecht, bedrijfsoverdrachten en -splitsingen.  

 

In 1999 is zij beëdigd als advocaat en werkte bijna 16 jaar bij Rottier Advocaten.  

 

Sinds 1 maart 2015 heeft zij haar eigen kantoor F♦A♦A♦M advocatuur en mediation en ze werkt thans samen met en onder de handelsnaam Van As Advocaten.  

 

Zij is lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) .

 

Van 2003 tot en met 2010 is zij bestuurslid geweest van de Mediators vereniging Brabant thans Mediators vereniging Zuid (MvZ). 

Adres

Bruistensingel 130

5232 AC Den Bosch

Bel:

T: 073 6488628

2016

FAAM Advocatuur

 

KvK 61820113